Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Dereks Fišers vēl nav izlēmis, vai latviešu talantīgais spēka uzbrucējs Kristaps Porzinģis būs sākumsastāva spēlētājs.

Porziņģis divas dienas pēc kārtas nepiedalījās komandas treniņos sāpošā ceļgala dēļ, bet sestdien viņš atkal darbojās kopā ar komandu. "Knicks" galvenais treneris turpina iepazīt latviešu basketbolistu, un tikai pēc tam izlems, vai viņš ir gatavs pamatsastāva spēlētāja lomai.

"Mums vēl ir jāizlemj, ko vēlamies darīt ar spēka uzbrucēja pozīciju. Tas, ka mums ir iespējas izvēlēties, ir ļoti labi," laikrakstam "New York Post" sacīja Fišers. "Pagaidām ir par agru, lai spriestu, kas no Porziņģa var sanākt. Mēs viņu draftējām ar ceturto numuru un viņš var kļūt par labu spēlētāju. Viņam vēl ir jānopelna mūsu uzticība un tiesības sākt spēles."

Pats Porziņģis ir pārliecināts, ka viņš var spēlēt NBA laukumos, taču viņš apzinās, ka būs jāpierod pie šīs līgas spēles stila. "Es gaidīju, kad varēšu atkal atgriezties laukumā. Tagad var redzēt smaidu uz manas sejas. Es jūtos pārliecināts, ka varu spēlēt šajā līmenī. Es domāju vajadzēs nedaudz laika, bet es šeit iederos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!