Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" uzbrucējs Kristaps Porziņģis šajā sezonā vēl cer iziet laukumā un aizvadīt noslēdzošās spēles, raksta laikraksts "New York Post".

Jau vēstīts, ka Porziņģis guvis pleca savainojumu, kas varētu liegt viņam šajā sezonā atgriezties laukumā. Latvietis cer atveseļoties un laukumā noslēgt šo sezonu.

"Es ceru vēl spēlēt. Es ļoti vēlos atgriezties laukumā un aizvadīt pēdējās spēles, taču man nevajag neko sasteigt, es pārliecināšos, ka esmu 100 % gatavs," sacīja Porziņģis pirms "Knicks" spēles ar Indiānas "Pacers".

"Esmu jauns un vienmēr vēlos būt laukumā," viņš turpināja. Tajā pašā laikā es vēlos būt apdomīgs. Šajās pēdējās spēlēs neko daudz nevaram iegūt, bet es domāju, ka pēdējās divas vai trīs spēles es varētu nospēlēt. Tomēr tas nav tikai mans lēmums."

Lai arī Porziņģis kļuvis par pasaules mēroga zvaigzni, viņš nav apmierināts ar šo sezonu, jo komandai mērķis bija iekļūšana izslēgšanas spēlēs. "Mēs neesam sasnieguši to, ko vēlējāmies, bet šī man bija laba sezona, kurā daudz iemācījos. Vēlējos nospēlēt visas 82 spēles, taču tas nenotika," turpināja Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!