Foto: F64
Zaudējumu arī VTB Vienotās līgas izslēgšanas turnīra otrajā spēlē pirmdien piedzīvoja Latvijas izlases galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā "Ņižņij Novgorod" komanda.

Ceturtdaļfināla sērijas otrajā mačā Ņižņijnovgorodas komanda izbraukumā ar 61:70 (17:15, 16:16, 11:22, 17:17) piekāpās Kazaņas "Unics" vienībai, sērijā līdz trim uzvarām nokļūstot iedzinējos ar rezultātu 0-2.

Šajā mačā trešajā trešdaļā "Unics" komanda ieguva desmit punktu pārsvaru, bet pēdējās desmit minūtēs viesi vairs nespēja pietuvoties tuvāk par pieciem punktiem.

Katrā no komandām vairāk par desmit punktiem sameta tikai pa vienam spēlētājam – "Unics" līderis Kīts Lengfords guva 18 punktus, bet "Ņižņij Novgorod" vienību neglāba Vladimira Ivļeva 14 punkti un 12 bumbas zem groziem.

Kā ziņots, sērijas pirmajā spēlē sestdien "Ņižņij Novgorod" zaudēja ar rezultātu 70:83. Nākamā spēle, kas var kļūt par pēdējo, ceturtdien tiks aizvadīta Ņižņijnovgorodā.

Bagatska palīgi Ņižņijnovgorodas vienībā ir latviešu speciālisti Artūrs Štālbergs un Oskars Ernšteins.

Kā zināms, ar uzvaru Vienotās līgas izslēgšanas turnīru svētdien iesāka Latvijas basketbolistu Jāņa Timmas un Kaspara Bērziņa pārstāvētā Sanktpēterburgas "Zeņit" komanda, kas savā laukumā ar 95:91 pārspēja Saratovas "Avtodor". Vēl pašlaik Krievijas grands Maskavas CSKA ar 2-0 uzvar Čehijas komandu Nimburkas ČEZ, bet Maskavas apgabala "Himki" ar 1-0 ir priekšā pret Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" basketbolistiem, kuriem drīzumā gaidāma dalība ULEB Eirolīgas finālturnīrā.

Jau vēstīts, ka Latvijas čempioni "VEF Rīga" ar regulārajā turnīrā izcīnītām 11 uzvarām 30 mačos palika 11. vietā kopvērtējumā un nekvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Arī šosezon VTB Vienotajā līgā sacentās 16 komandas, kas bez dalījuma apakšgrupās aizvadīja divu apļu turnīru. Izslēgšanas turnīrā iekļuva astoņas labākās vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!