Foto: AP/Scanpix

Vienu no emocionālākajām un sirsnīgākajām pateicībām svētdien sarīkoja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtic" līdzjutēji un kluba spēlētāji, godinot ilggadējo komandas spēlētāju, leģendāro Polu Pīrsu.

39 gadus vecais basketbolists šobrīd spēlē Losandželosas "Clippers" un aizvada savu pēdējo sezonu NBA. Svētdien "Clippers" viesojās Bostonā, kur Pīrss uzsāka NBA karjeru un aizvadīja 15 sezonas. "Celtics" mačā uzvarēja ar 107:102, bet kā uzvarētājs visu mača gaitu tika sumināts Pīrss, lai gan viņš spēlēja viesu komandā.

Pīrsam šajā sezonā ir neliels spēles laiks, tomēr spēlē Bostonā viņš bija iekļauts "Clippers" pamatsastāvā. Pēc nospēlētām piecām minūtēm Pīrsu nomainīja, un tajā brīdī mačs tika pārtraukts, jo Bostonas līdzjutēji sarīkoja veterānam vētrainas ovācijas. Lai gan Bostonas fani mača turpinājumā skandēja "Gribam redzēt Polu!", "Clippers" treneri bijušo NBA zvaigzni laukumā sūtīja tikai pēdējās 19 sekundēs. Ovāciju pavadījumā Pīrsam savā pēdējā uzbrukumā Bostonā nenodrebēja roka un viņš realizēja trīspunktu metienu, pieliekot punktu spēlei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!