Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbola izlases un Ņujorkas "Knicks" uzbrucējs Kristaps Porziņģis ikgadējā labāko Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju TOP100 rangā apsteidzis savu slaveno komandas biedru Karmelo Entoniju, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Porziņģis "Sports Illustrated" topā ierindots 33., bet Entonijs - 37. pozīcijā.

22 gadus vecais Porziņģis aizvadītajā NBA sezonā piedalījās 66 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva vidēji 18,1 punktu, izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas un bloķēja divus metienus. 33 gadus vecais Entonijs savukārt sezonā guva vidēji 22,4 punktus spēlē, izcīnīja 5,9 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,9 rezultatīvas piespēles.

"The Crossover" sadaļas eksperti izceļ Porziņģa piekrišanu palikt Ņujorkas "Knicks" komandā, lai gan viņš bija ļoti neapmierināts ar kluba tālākajiem plāniem un atteicās piedalīties sezonas noslēguma intervijā. Savukārt par Entoniju "SI" apskatnieks Bens Golivers saka, ka viņš esot "pazudis Ņujorkas melnajā caurumā", tomēr "spējis uzradīt pieklājīgu rezultativitāti, bet maz ko palīdzējis komandai laukumā un ārpus tā".

Porziņģis un Entonijs ir vienīgie Ņujorkas kluba spēlētāji, kas iekļauti TOP100 sarakstā, bet labāko desmitnieks pagaidām vēl nav atklāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!