Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis paudis cerību, ka viņš varēs aizvadīt pēdējo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas, raksta portāls "nypost.com".

Porziņģis pārbaudes spēlē pret Ņūdžersijas "Nets" guva savainojumu un neizgāja laukumā otrajā puslaikā, bet pēc tam viņš nespēlēja arī spēlē pret Hjūstonas "Rockets". Pēdējā pārbaudes spēlē "Knicks" tiksies ar Vašingtonas "Wizards", un latvietis cer spēlēt, lai arī viņš neizklausās pārāk pozitīvi noskaņots.

Porziņģis sacīja, ka pastāv 40% varbūtība, ka viņš spēlēs pret "Wizards" un 60% varbūtība, ka nespēlēs. "Tas būs atkarīgs no tā, kā jutīšos skrienot un metot. Redzēsim, taču, sākot ar otrdienu, kājai kļūst arvien labāk. Ceru, ka varēšu aizvadīt pēdējo spēli un būt gatavs sezonai. Esmu kā ķirzaka, jo ātri atgūstos," teica Porziņģis.

Viņš uzsvēra, ka būs pilnībā gatavs sezonas atklāšanas spēlei pret Oklahomasitijas "Thunder", bet viņš turpinās pildīt visus vingrinājumus, kas palīdz izvairīties no traumām. Porziņģis arī saprot, ka komandai ir jāuzlabo sniegums, lai varētu aizvadīt veiksmīgu sezonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!