Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēle svētdien Indianapolisā svētdien noslēdzas ar ļoti rezultatīvu spēli, kurā pārāka bija Austrumu konferences komanda, kas ar rezultātu 211:186 pārspēja Rietumu konferences basketbolistus.

Pirmo reizi NBA Zvaigžņu spēlē viena komanda guva 200 punktus. Līdz šim rezultatīvākajā mačā 2016. gadā uzvarētāji guva 196 punktus. Tāpat šī bija punktiem bagātākā NBA Zvaigžņu spēle, abām komandām kopā gūstot 397 punktus. Iepriekšējais rekords sasniegts 2017.gadā, kad kopā abas komandas guva 374 punkti.

Par spēles vērtīgāko spēlētāju kļuva Deimians Lilards, kurš izcēlās ar 39 punktiem, realizējot 11 no 23 tālmetieniem un sešām rezultatīvām piespēlēm. Viņš kļuva par pirmo spēlētāju, kurš Zvaigžņu spēles nedēļas nogalē kļuvis par tālmetienu konkursa čempionu un mača vērtīgāko spēlētāju.

Uzvarētājiem 36 punktus guva arī Kristapa Porziņģa komandas biedrs Bostonas "Celtics" komandā Džeilens Brauns, bet 32 punktus guva Tairīss Halibērtons, kurš bija šīs spēles mājinieks kā Indiānas "Pacers" pārstāvis.

Rietumu konferences komandā 50 punktus guva Karls Entonijs Taunss, 31 punktu guva Šejs Gildžess-Aleksandrs, bet 18 punkti Kevinam Durantam.

Publiskotā informācija liecina, ka klātienē šo spēli vēroja vairāk nekā 17 000 skatītāji. NBA Zvaigžņu spēlē Rietumu un Austrumu konferences komandas savā starpā spēkojušās nebija kopš 2017. gada, bet aizvadītajos gados tika izmēģināti dažādi spēļu formāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!