Foto: FIVB
Lai nodrošinātu "2014 CEV Satellite Jūrmala" pludmales volejbola turnīra norisi atbilstoši Eiropas Volejbola Konfederācijas (CEV) nosacījumiem, 14.-15.jūlijā inspekcijas vizītē sacensību norises vietā bija ieradies CEV Tehniskais delegāts Antons Fičtingers no Austrijas.

CEV Tehniskais delegāts inspekcijas vizītes laikā, lai pārrunātu visus ar pasākuma organizāciju saistītos organizatoriskos jautājumus, tikās ar Latvijas Volejbola Federācijas ģenerālsekretāru Almeru Ludviku, Jūrmalas pilsētas Domes Sporta nodaļas vadītāju Indru Brinkmani, visiem CEV Satellite Jūrmala Organizācijas komitejas pārstāvjiem, kā arī apskatīja plānoto sacensību norises vietu.

Vizītes noslēgumā, vaicāts par iespaidiem attiecībā uz pasākuma sagatavotības pakāpi, turnīra norises vietu, kā arī Jūrmalas pilsētu, CEV Tehniskais delegāts Fičtingers atzina, ka vieta ir lieliska, smiltis ir augstākās kvalitātes, kādas viņam ir nācies savā praksē redzēt, arī organizatoru komanda ir zinoša un pilna apņēmības noorganizēt turnīru augstā kvalitātē.

Kā jau minēts iepriekš, no 28. līdz 31. augustam Jūrmalā pirmo reizi notiks oficiāls starptautiska mēroga turnīrs pludmales volejbolā vīriešiem "CEV Satellite Jūrmala", kas iekļauts Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) un Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) 2014. gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā, par dalību kurā spēlētāji saņem FIVB reitinga punktus.

Šis pasākums dos unikālu iespēju arī Latvijas līdzjutējiem klātienē vērot labāko Eiropas līmeņa pludmales volejbola vīriešu pārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!