Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien kārtējo reizi šogad lika vilties saviem līdzjutējiem, nepabeidzot Ķīnas pilsētā Šeņdžeņā notiekošā ATP 250 punktu turnīra spēli pret austrālieti Džonu Milmenu.

Gulbis no turpmākas cīņas ar austrālieti Džonu Milmenu izstājās pie sev nelabvēlīga rezultāta 6-7 (7:9), 0-2. Kā vēsta organizatori, Gulbis maču nav noslēdzis labās plaukstas locītavas traumas dēļ.

Gulbis ļoti nestabili aizvadīja pirmo setu - zaudēja savu serves geimu, tad to atspēlēja un lauza arī pretinieka serves geimu, pietuvojoties uzvarai setā (5-4). Vadību Gulbis nenosargāja, zaudēja savu serves geimu, un, rādot nestabilu sniegumu, zaudēja arī "tie break" izspēlē.

Pēc zaudēta pirmā seta Gulbis paprasīja pauzi, kuras laikā devās uz labierīcībām. Otrā seta pirmajā geimā Gulbis nenosargāja savu servi, tad sīvi piekāpās arī Milmena serves geimā, pēc kā piegāja pie pretinieka un apsveica viņu ar uzvaru.

Gulbis šajā sezonā 30 spēlēs guvis tikai astoņas uzvaras, un 17 turnīros piedzīvojis zaudējumu jau savā pirmajā spēlē. Par šo zaudējumu Gulbis nenopelnīja nevienu ieskaites punktu pasaules rangā, un nākamajā nedēļā pasaules rangā atradīsies TOP 100 pēdējā desmitniekā.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!