Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova kopumā ir apmierināta ar paveikto ASV atklātajā tenisa čempionātā, lai arī viņa no turnīra bija spiesta izstāties ar zaudējumu savainojuma dēļ.

Jau vēstīts, ka Sevastova 64 minūšu ilgā cīņā ar 0-6, 2-6 piekāpās kādreizējai pasaules ranga līderei, Dānijas tenisistei Karolīnai Vozņacki. Jau mača otrajā geimā Sevastova savainoja potīti, kas pilnībā "izsita" viņu no līdzsvara.

"Protams, ka tas ietekmēja manu sniegumu, bet es neesmu cilvēks, kurš izstājas mača laikā. Tāpēc es darīju, ko varēju," pēcspēles preses konferencē teica Sevastova. "Bija grūtāk kortā kustēties un tas radīja problēmas ar servi."

Iepriekš Sevastova pauda prieku par spēlēšanu 23 771 sēdvietu ietilpīgajā Artura Eša vārdā nosauktajā kortā, taču šoreiz savainojums viņai liedza parādīt savu labāko sniegumu. "Protams, ka nebija viegli, bet ko gan es varēju padarīt. Karolīna spēlēja lielisku tenisu, viņa nepieļāva kļūdas. Viņa bija labāka, un man būtu grūti uzvarēt arī tad, ja man nebūtu savainojuma," sacīja Latvijas tenisiste.

Sevastova atzina, ka šādi beigt turnīru ir nepatīkami. Viņa apzinās, ka potītes savainojuma dēļ viņai jāņem atpūta, tomēr viņa ir priecīga par paveikto "US Open" turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!