Foto: Shutterstock
Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča duetā ar krievieti Poļinu Leikinu ceturtdien bez cīņas pārvarēja Francijā notiekošā Biaricas ITF 100 000 sērijas turnīra dubultspēļu ceturtdaļfinālu.

Ceturtdaļfināla cīņā Marcinkēvičai un Leikinai bija paredzēts sacensties ar brazīlieti Beatrisu Hadadu Maju un Rebeku Šramkovu no Slovākijas, tomēr neilgi pirms cīņas sākuma pretinieces paziņoja, ka neizies kortā.

Jau vēstīts, ka trešdien pirmās kārtas mačā Latvijas un Krievijas duets ar 6-3, 2-6, 10:8 apspēlēja spānieti Lauru Pousu Tio un indieti Prartanu Tombari, kuras bija izliktas ar pirmo numuru.

Pusfināla sasniegšana Marcinkēvičai ļāvusi tikt pie 50 WTA dubultspēļu ranga punktiem. Tik daudz punktu vienā turnīrā viņa nopelnījusi pirmoreiz kopš pērnā jūlija.

Jau vēstīts, ka vienspēļu sacensībās Marcinkēviča startēja kvalifikācijā, kurā bija izlikta ar sesto numuru, tomēr cieta neveiksmi otrajā kārtā.

Marcinkēviča pirmdien jaunākajā WTA vienspēļu rangā piedzīvoja kritumu par 47 vietām un atkāpusies uz 419. pozīciju, bet dubultspēļu rangā viņa pašlaik ir planētas 309.rakete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!