"Ķekavas" florbolistes ceturtdien izcīnīja "Elvi florbola līgas" sieviešu turnīra bronzas medaļas, spēlē par trešo vietu ar 7:2 (3:0, 1:2, 3:0) pārspējot "Rīgas Lauvas" komandu.

"Ķekavas" florbolistes pie medaļām tika sesto sezonu pēc kārtas, jo iepriekšējos divos gados viņas kļuva par Latvijas vicečempionēm, bet vēl pirms tam trīs sezonas noslēdza trešajā vietā.

Ceturtdien aizvadītajā spēlē uzvarētājām Zanda Bergmane guva trīs, bet Katrīna Banka divus vārtus.

"Ķekava" pirmajā periodā trīs reizes pārspēja pretinieces, taču cīņas vidū "Rīgas Lauvas" spēja starpību samazināt līdz minimumam. Tomēr vēl līdz otrajam pārtraukumam "Ķekava" iemeta ceturtos vārtus, bet spēles pēdējā cēlienā vēl ar trīs vārtiem nodrošināja sev pārliecinošu uzvaru.

Jau ziņots, ka pusfinālā "Ķekava" sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-4 zaudēja NND komandai, kura iepriekšējā sezonā vēl spēlēja Latvijas pirmajā līgā.

Finālā NDD tiksies ar iepriekšējo divu gadu Latvijas čempionēm "Rubenes" florbolistēm.

Finālspēle sestdien notiks "Arēnā Rīga", kur tāpat tiks aizvadītas abas vīriešu čempionāta spēles par medaļām. Par zeltu spēlēs "Lielvārde" un "Mogo-RTU"/"Rockets", bet bronzas medaļu ieguvēji noskaidrosies "Ulbroka"/"Masters" un "Lekrings" komandu duelī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!