Foto: Latvijas Florbola savienība
Panākumu "Elvi florbola līgas" spēlē piektdien izcīnīja "Valmieras" komanda, ar rezultātu 9:4 (2:0, 2:3, 5:1) savā laukumā apspēlējot vicečempioni "Rockets", kas cieta devīto zaudējumu pēc kārtas.

Trešās trešdaļas sākumā Miķelis Dravnieks panāca viesiem izlīdzinājumu 4:4, tomēr turpinājumā valmierieši iemeta piecus vārtus pēc kārtas, gūstot uzvaru.

Uzvarētājiem piecus vārtus guva Ints Vilks, bet divas reizes izcēlās Gatis Liepiņš, kamēr ar vārtu guvumu un sešām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Mārtiņš Broks.

Tikmēr "Valmieras" sastāvā Dravniekam bija divi vārti un viena rezultatīva piespēle.

Pagājušās sezonas vicečempione "Rockets" sezonu iesāka veiksmīgi un pirmajos sešos mačos guva sešas uzvaras, bet kopš 30. oktobra tā nav spējusi uzvarēt, šajā laikā nopelnot tikai divus punktus.

Virslīgas kopvērtējuma vadībā ar 41 punktu 16 spēlēs ir čempione "Lielvārde"/"FatPipe", tomēr pagājušajā nedēļas nogalē tā četros mačos guva vien divus punktus un tagad tikai par punktu apsteidz "Triobet"/"Ulbroka". Tikmēr pa 31 punktam tagad ir Cēsu "Lekringam" un valmieriešiem.

Pa 24 punktiem iekrājušas "Pārgauja" un "Rubene", 19 punkti ir "Rockets" kontā, bet labāko astotnieku ar 16 punktiem noslēdz "Rīga". Vēl pa 12 punktiem ir Liepājas "Kuršiem", "Bauskai" un "Talsi"/"Irlava", bet kopvērtējumu ar 11 punktiem noslēdz "Ķekava".

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem kļuva "Lielvārdes" florbolisti, kuri finālā pārspēja "Mogo-RTU"/"Rockets" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!