Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Pasaules boksa supersērijas (WBSS) otrajā sezonā iepriekšējās sezonas finālists Murats Gasijevs no Krievijas būs rezervists, jo viņš vēl nav pilnībā gatavs atgriezties ringā, aģentūrai "TASS" stāstīja Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Umars Kremļevs.

Gasijevs šobrīd atgūstas no savainojuma, ko, visticamāk, viņš guva WBSS fināla cīņā pret Oleksandru Usiku. Līdz ar to viņš nepiedalīsies WBSS draftā un būs turnīra rezervists tālākajās kārtās, kad būs gatavs atgriezties ringā.

Tāpat Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs atklāja, ka WBSS otrajā sezonā smagā svara kategorijā startēs divi krievi – Mihails Vlasovs un Ruslans Faifers.

WBSS otrdien, 21. augustā, oficiāli izziņoja, ka arī otrajā sezonā cīņas notiks smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg), kurā startē arī latvietis Mairis Briedis. Briedis WBSS draftā būs izlikts ar pirmo vai otro numuru un būs viens no favorītiem. Jau iepriekš bija zināms, ka WBSS otrajā sezonā startēs visvieglākā svara (līdz 53,5 kg) un otrā vieglā svara (līdz 63,5 kg) kategorijas bokseri. Bez Brieža no pirmās sezonas varētu startēt arī Juniers Dortikoss.

Usiks pēc uzvaras WBSS pirmajā sezonā ieguva visas četras prestižākās boksa čempionu jostas, kā arī Muhameda Ali trofeju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!