Foto: Publicitātes attēli
Latvijas vadošā šosejas riteņbraukšanas komanda "Rietumu – Delfin" panākusi vienošanos ar vienu no pašmāju labākajiem sprinteriem Māri Bogdanoviču, kurš kopā ar pārējiem komandas biedriem pilnā sparā uzsācis gatavošanos jaunajai sezonai, infiormē vienība.

"Rietumu – Delfin", kas ir vadošā šosejas riteņbraukšanas komanda ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā, sekmīgi reģistrējusies 2016. gada sezonai kā UCI kontinentālā vienība. Pēc aizvadītās sezonas komandas sastāvu atstāja viens no pēdējo gadu talantīgākajiem pašmāju šosejas riteņbraucējiem Krists Neilands, kurš pievienojies ASV kontinentālajai vienībai "Axeon Hagens Berman". Tādējādi "Rietumu – Delfin" vienība turpināja vienu no savām galvenajām misijām, izaudzināt talantīgus sportistus, kuri spētu nonākt tuvāk pasaules augstākajam velosporta līmenim – pasaules tūrei.

2016. gada sezonā "Rietumu – Delfin" rindas papildinājis 24 gadus vecais Dobeles riteņbraukšanas skolas audzēknis Māris Bogdanovičs. Visu savu karjeru UCI sacensību līmenī Māris ir aizvadījis "Alpha Baltic/ Maratoni.lv" sastāvā. Karjeras laikā dobelnieks guvis trešo vietu UCI kategorijas velobraucienā "Mayor cup", kā arī ir izcīnījis uzvaras virknē citu pašmāju un citu valstu velobraucienos. Bogdanovičs ir viens no Latvijas labākajiem sprinteriem, kas ļāvis tikt pie UCI punktiem. Tieši finiša spurtā Mārim būs iespēja sevi apliecināt arī "Rietumu – Delfin" sastāvā.

Māris Bogdanovičs: "Esmu gandarīs pievienoties "Rietumu – Delfin" komandai. Vēlos pateikt lielu paldies "Alpha Baltic/ Maratoni.lv" vienībai par pavadītajiem pieciem gadiem tās sastāvā. Lai gūtu labākus panākumus, jutu, ka ir nepieciešamas pārmaiņas. Vēlos pateikties jaunās komandas menedžerim Linardam Veidem par iespēju pārstāvēt mūsu valsts labāko riteņbraukšanas komandu. Pārējie komandas biedri man ir ļoti labi zināmi, tādējādi arī ar iejušanos nekādu problēmu nav. Komandas treneris Toms Flaksis ar savu atdevi pret darbu mūs ļoti motivē un dzen uz priekšu. Šobrīd daudz nopietnāk tiek strādāts pie fiziskās sagatavotības, kas man pietrūcis iepriekšējos gados. Jaunajā sezonā esmu gatavs pats cīnīties par augstākajiem rezultātiem, kā arī dot padomus jaunākajiem komandas biedriem. Mans un manu komandas biedru mērķis ir cīnīties par pēc iespējas vairāk UCI punktiem un UCI uzvarām!"

Februārī "Rietumu – Delfin" komanda dosies uz treniņnometni Spānijā, bet sezonu plānos uzsākt martā, kad paredzētas UCI kategorijas sacensības Portugālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!