Foto: Publicitātes foto
Latvijas riteņbraukšanas komandas "Alpha Baltic - Maratoni.lv" sportists Andris Smirnovs trešdien Turcijā izcīnīja augsto sesto vietu prestižās sacensībās "Presidental cycling tour of Turkey" (2.2 kategorija).

No 24. aprīļa līdz 1. maijam Turcijā norisināsās prestižās "Presidental cycling tour of Turkey 2.2" sacensības, kurās starp pasaules tūres komandām piedalās arī "Alpha Baltic – Maratoni.lv". Smirnovs sesto vietu izcīnīja ceturtajā posmā, kurā 187 kilometru distamci visātrāk veica itālis Saša Modolo.

"Līdz 40.kilometram bija stāvs brauciens kalnā, bet pēc tam sākās kalnains nobrauciens uz leju visa atlikušā posma garumā. Braucot gar piekrasti bija jūtams labs sānu vējš un braucām kopā 90 cilvēku sportistu grupā. Izveidojās viens atrāviens, kuru grupa ātri noķēra. 5km pirms finiša bija 180 grādu pagrieziens, kur sākās pozicionālā cīņa. Pēdējos 300 metros sprintā cīnījos ar 3.vietas ieguvēju Marko Zanotti no komandas "Parkhotel Valkenburg CT" un rezultātā paliku sestais. Pirmie posmi bija ļoti smagi, tagad jūtos labi un ir liela motivācija cīnīties tālāk nākamajos posmos," komandas paziņojumā citēts Smirnovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!