Foto: RIA Novosti/Scanpix
Trasē viņas ir nopietnas, pēc finiša nogurušas, taču jebkurā gadījumā izdaiļo ikvienu Pasaules kausa izcīņas posmu.

Neoficiālā "skaistumkonkursā" izvērtējot šāgada Pasaules kausa izcīņas dalībnieces, ārvalstu mediji ir izveidojuši simpātiskāko biatlonistu sarakstu.

Jekaterina Glazirina


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Piemīlīgā krievu biatloniste pagaidām gan "nespīd" ar rezultātiem, tie olimpiskajā sezonā ir visai pieticīgi. 26 gadus vecā sportiste pirmajā Pasaules kausa izcīņas posmā startēja jauktajā stafetē un individuālajā sacīkstē, taču ne pārāk veiksmīgi - pievīla kā šaušana, tā solis trasē.

Darja Domračova


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Divkārtējā pasaules čempione un olimpiskā bronzas medaļniece, baltkrieviete Darja Domračova Soču olimpiskajās spēlēs tiek uzskatīta par vienu no favorītēm. Arī skaistumkonkursā viņa nebūtu pēdējā...

Mirjama Gesnere


Foto: AP/Scanpix

Pēc Magdalēnas Noineres aiziešanas no profesionālā sporta Vācijas izlases neoficiālās skaistumkaralienes troni ir ieņēmusi Mirjama Gesnere, kura ir ne tikai skaista, bet arī spēcīga biatloniste - divkārtēja pasaules čempione un olimpiskā vicečempione stafetē. 

Sofija Bualī

Foto: RIA Novosti/Scanpix

24 gadus vecā franču biatloniste pagaidām vairāk valdzina ar brūno acu dzirkstošo skatienu nekā ar rezultātiem, taču viņai ir visas iespējas progresēt, uz ko cer sportistes daudzie pielūdzēji. Starp cītu, īpaši daudz viņu ir Krievijā.

Tirila Ekhofa

Foto: AFP/Scanpix

Viņai tālu līdz Tūras Bergeres un Annas-Kristīnas Flatlanas medaļām, taču TirilasEkhofas sirsnīgais smaids un ziemeļnieciskais skaistums piesaista visu skatienus. Jāteic, viņas rezultāti arī nav peļami - šosezon pirmajā Pasaules kausa posmā norvēģiete izcīnīja piekto vietu individuālajās sacensībās.

Mari Laukanena

Foto: AFP/Scanpix

Somiete Mari Laukanena varētu būs lieliska Sniega karalienes lomas izpildītāja, ja ne silto brūno acu skatiens un simpātiski uzrautais deguns. Taču viņa izvēlējusies biatlonu, ne skatuvi, un cīnās ar sviedriem vaigā un šauteni plecā. 2006. gadā izcīnījusi pasaules čempiones titulu junioru konkurencē, Marija cenšas iekļūt pieaugušo biatlona pasaules elitē.

Mikēla Ponca

Foto: AFP/Scanpix

Pieredzējusī itāļu biatloniste septiņas reizes triumfējusi Pasaules kausa izcīņas posmos un palīdzējusi Itālijas izlasei tikt pie bronzas medaļām pasaules čempionātā stafetē. Ponca varētu daiļot pasaules pievilcīgāko slēpotāju sarakstu, taču viņa lauza ģimenes tradīcijas un izvēlējās biatlonu.

Jūlija Džima

Foto: AP/Scanpix

23 gadus vecā Jūlija tikai nesen iekļuvusi spēcīgajā Ukrainas biatlona izlasē, taču jau var lepoties ar pasaules čempionāta sudraba medaļu. Nav šaubu, ka arī šajā sezonā viņa priecēs fotogrāfus ar savu žilbinošo blondīnes smaidu un līdzjutējus - ar labiem rezultātiem, ko pirmajā PK posmā izcīnīja 14.vietu sprintā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!