Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pārliecinošu zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien cieta latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv" vienība, kas ar rezultātu 0:4 (0:0, 0:2, 0:2) kapitulēja Sanktpēterburgas SKA.

Rēdlihs šoreiz laukumā pavadīja deviņas minūtes un vienu sekundi, kas bija trešais mazākais spēles laiks komandā, zaudējot vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās.

SKA komandas labā pa vieniem vārtiem guva Patriks Tūresens, Aleksandrs Kučerjavenko, Vladimirs Tarasenko un Iļja Kovaļčuks.

Šis bija "Lokomotiv" komandas ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs, bet SKA hokejisti, kas atgriezās līgas līderpozīcijā, tika pie septītās uzvaras pēdējās astoņās cīņās.

Otro cīņu pēc kārtas izlaida latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, bet viņa pārstāvētā Maskavas CSKA vienība ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) savā laukumā uzvarēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Šī bija CSKA komandas ceturtā uzvara pēc kārtas jaunā galvenā trenera Vjačeslava Bucajeva vadībā.

SKA ar 86 punktiem 39 spēlēs atgriezās Rietumu konferences un arī visas līgas līderpozīcijā, bet CSKA komanda tikusi pie 73 punktiem, pakāpjoties uz pirmo vietu divīzijā, kas garantē otro vietu Rietumu konferencē. Līdzšinējā līgas līdere, Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā čempionvienība Maskavas "Dinamo" ar 85 punktiem ieņem trešo vietu, bet "Lokomotiv" komanda arī tikusi pie 73 punktiem, kas dod ceturto vietu Rietumu konferencē.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" ar 42 punktiem 40 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē. 12 spēles pirms regulārā čempionāta beigām rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par desmit punktiem.

Savukārt trīs vārtus piektdien guva slavenais Jevgēņijs Malkins, palīdzot Magņitogorskas "Metallurg" ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) savā laukumā pārspēt spēcīgo Čeļabinskas "Traktor" vienību.

Pēc šīs cīņas Magņitogorskas klubs ar 81 punktu 40 spēlēs izvirzījās līgas Austrumu konferences līderpozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!