Foto: F64
Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Artis Ābols pēc sestdienas zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Habarovskas "Amur" atzina, ka šī komanda ir neērts pretinieks.

"Domāju, jūs nebūsiet pārsteigti, ja es teikšu ka Habarovskā vienmēr ir grūti spēlēt," pēcspēles preses konferencē teica Ābols. "Pirmos divus periodus zaudējām ātrumā, kas bija ļoti zeme, tāpēc arī neko nevarējām izveidot pie pretinieka vārtiem. Dažas iespējas bija, taču realizēt tās nespējām. Turklāt, otrajā periodā savācāmies noraidījumus, daudz laika aizvadījām, spēlējot [skaitliskajā] mazākumā. Trešajā trešdaļā pārgājām uz spēli ar trim maiņām, taču ja bijām pārāk daudz "Amur" atdevuši. Tāpēc arī zaudējām."

"Priecājos, ka šodien uzvarējām," atzina Habarovskas "Amur" treneris Jevgeņijs Popihins. "Kad rezultāts kļuva 4:0 mūsu labā, sāku nervozēt. Pēc pieredzes zinu, ka labāk, ja rezultāts paliek 3:0. Ceturtie vārti mūs atlsābināja, ja nolēmām, ka darbs ir padarīts, bet "Dinamo" gan treneris, gan spēlētāji ir ar dzelžainu latviešu raksturu. Pret viņiem ir jāspēlē visas 60 minūtes, bet mēs to neizdarījām."

Kā ziņots, spēlē, kas pēc Latvijas laika notika sestdien agri no rīta, Rīgas "Dinamo" zaudēja mājiniekiem, Habarovskas "Amur" 2:4. Arī nākamās divas regulārā čempionāta spēles rīdzinieki aizvadīs izbraukumā - pirmdien pret Novokuzņeckas "Metallurg", bet trešdien Novosibirskā pret Artūra Kuldas pārstāvēto "Sibirj".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!