Foto: F64

Rīgas "Dinamo" 2012./2013. gada sezona Kontinentālajā hokejā līgā (KHL) izvērtusies neveiksmīga, un, izskatās, ka pirmo reizi Rīga paliks bez Gagarina kausa izcīņas spēlēm, kurās "Dinamo" cīnījās iepriekšējās četras KHL sezonas. Bet ko rīdzinieki domā par nākamo sezonu?

Portāls "Delfi" jautāja Rīgā uz ielas sastaptiem cilvēkiem, kā, viņuprāt, nākamsezon veiksies Rīgas "Dinamo" KHL čempionātā, un rīdzinieki izrādījās visai optimistiski noskaņoti, taču norādīja, ka ir nepieciešamas pārmaiņas - gan komandas vadība, gan sastāvā.

Vadims (attēlā): "Ja būs labs treneris, tad ies labāk. Vajadzīgs ir arī labs kapteinis. Rīgas "Dinamo" būtu vairāk jādomā par Latvijas hokejistiem, bet pāris leģionārus komandā arī vajadzētu."

Normunds: "Domāju, ka ies labāk. Kaut kam jau labāk jābūt!"

Reinis R.: "Ies tik labi, cik labs būs sastāvs. Kluba vadībai ir jāspēj nokomplektēt labs sastāvs ar labu treneri un izteikta līdera tipa spēlētājiem gan uz laukuma, gan ārpus spēlēm. Ir jābūt vadošam spēlētājam kā Ozoliņš, kurš spēja saliedēt komandu."

Dace: "Nākamās sezonas veiksme lielā mērā ir atkarīga no kluba budžeta. Jo, ja varēsim atļauties vairāk labu spēlētāju, būs arī rezultāts. Tas ir ļoti būtiski, jo visus mūsu labos spēlētājus pārpērk bagātākie klubi. Ja klubs būs bagātāks, tad veiksies arī labāk. Visam apakšā ir tikai nauda."

Aldis: "Nezinu, kāpēc, bet domāju, ka būs labāk."


Reinis (attēlā): "Ceru, ka veiksies labāk. Šosezon ir diezgan švaki. Domāju, ka jāatskaita daļu leģionāru, tad vajadzētu būt labāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!