Foto: F64

Ceturto uzvaru pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs svētdien izcīnīja pieredzējušā latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētā Mitišču "Atlant" komanda, kas līdz minimumam pietuvojās pie izslēgšanas spēļu zonas.

Aizvadītajā mačā "Atlant" ar rezultātu 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) izbraukumā izrāva uzvaru pār latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvēto Maskavas CSKA vienību.

Spēles rezultāts tika atklāts vien 57.minūtē, kad precīzs bija Aleksejs Mihnovs. Savukārt punktu cīņai 20 sekundes pirms pamatlaika beigām pielika Konstantīns Koļcovs, kurš ieraidīja ripu tukšos vārtos.

Ozoliņš šajā mačā uz ledus kopumā pavadīja 17 minūtes un 36 sekundes. Savukārt Sprukts nospēlēja 12 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā uzvarēja piecos no 11 iemetieniem un izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Zīmīgi, ka "Atlant" komanda šajā mačā izdarīja vien 12 metienus pa vārtiem, bet Mitišču kluba vārtsargs Staņislavs Gaļimovs atvairīja visus 35 pretinieku metienus.

Pēc izcīnītas ceturtās uzvaras "Atlant" komanda ar 61 punktu 47 spēlēs pakāpās uz devīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un vairs tikai par punktu atpaliek no astotajā pozīcijā esošās latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētās Ukrainas vienības Doņeckas "Donbass".

Tikmēr CSKA hokejisti cieta otro neveiksmi pēc kārtas, tomēr viņi ar 88 punktiem 47 spēlēs joprojām ieņem otro vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!