Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" pieredzējušais aizsargs Rodrigo Laviņš vēl nedomā noslēgt hokejista karjeru, intervijā laikrakstam "Diena" pastāstīja pats spēlētājs.

"Fiziski jūtos labi, tāpēc vēl vismaz gadu kaut kur spēlēšu," laikrakstam sacīja 38 gadus vecais hokejists, neko sīkāk nekonkretizējot. Laviņš Rīgas "Dinamo" komandā spēlējis kopš tā dibināšanas. Šosezon viņš 30 spēlēs izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli un negatīvu lietderības koeficentu –6.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" šajā sezonā piedzīvoja galvenā trenera nomaiņu, un "Dienai" Laviņš stāstīja, ka pēc trenera maiņas vienība sāka spēlēt atraisītāku un radošāku hokeju. "Protams, rezultātam vajadzēja būt labākam. Pa lielo rēķinu es neesmu ticis skaidrībā, kāpēc šī sezona ir sanākusi tik neveiksmīga," sacīja aizsargs. "Citus gadus zaudējumi bija pat ar graujošiem rezultātiem, toties uzvaru sanāca vairāk. Šosezon sniegums bija stabilāks, bet visu laiku nedaudz pietrūka"

Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 51 punktu 52 spēlēs palika pēdējā, 14.pozīcijā, bet visas līgas kopējā ieskaitē Latvijas klubam 24.vieta 26 vienību konkurencē.

Ceturtdien Cerību kausa kvalifikācijas kārtā Rīgas "Dinamo" ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!