Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džeimijs Džonsons pēc uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē pār Minskas "Dinamo" atzina, ka izdevies pretiniekam uzspiest savu spēli.

"Mēs iesākām ļoti labi. Uzreiz parādījām laukumā to, ko vēlamies, neļāvām viņiem "elpot"," intervijā Rīgas "Dinamo" mājas lapā saka Džonsons. "Viņi nebija īsti gatavi šodien spēlēt, savukārt mēs visas 60 minūtes aizvadījām vienā līmenī un atradām veidus, kā raidīt ripu vārtos."

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" pieveica Minskas komandu ar 7:2.


"Ir ļoti patīkami gūt tik daudz vārtus. Spēles ritējums tad ir tāds viegls, bez satraukuma vai lieka stresa. Bet es nedomāju, ka šī bija labākā Minskas spēle, manuprāt, rītvakar redzēsim pavisam citu komandu. Jebkurā gadījumā, patīkami sākt sēriju ar uzvaru," atzīst Džonsons.

Runājot par spēles disciplīnu, uzbrucējs izteicās, ka jāturpina spēlēt tā kā trešdien – turēties arpus noraidīto soliņa. "Šodien spēlējām disciplinēti. Neklupināt, neķerstīt spēlētāju muļķīgās situācijās, kas nāk komandai tikai par sliktu. Ja spēlē ar vēsu prātu, tad arī to izdodas izdarīt – turēties arpus noraidīto soliņa," viņš saka.

Ceturtdien komandas aizvadīs otro sērijas maču, un Džonsons uzsver, ka šis Minskas "Dinamo" nebija tds, ar kuru tika spēlēts regulārajā sezonā. "Rīt viss sākies no sākuma, bet šī ir sērija. Ir patīkami uzvarēt ar lielu vārtu starpību, bet šādās spēļu sērijās tam nav tik lielas nozīmes, jo rīt viss sākas no jauna," norāda hokejists. "Un es atkārtošu – šovakar mēs nespēlējām ar to komandu, ar kuru smagi cīnījāmies sezonas laikā. Grūti teikt, kāpēc tā, vai komanda nebija koncetnrējusies, nebija motivējusi sevi, bet tās ir viņu problēmas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!