Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Elvijs Biezais pēc vēl viena panākuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa pusfināla cīņā pret Minskas "Dinamo" atzina, ka Rīgas vienība vēlas pabeigt šo sēriju jau pirmdien Minskā.

Atgādinām, ka četru spēļu sērijas pirmajos divos mačos rīdzinieki savā laukumā neatstāja nekādas cerības viesiem no Minskas – uzvaras ar 7:2 un 7:4.

"Gan vakardienas, gan šodienas spēles principā bija līdzīgas. Atšķirība bija tikai tāda, ka šodien varbūt kāds nogurums jūtams," Rīgas "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Biezais. "Pozitīvo rezultātu šodien deva tas, ka izmantojām savus momentus. Sakrita veiksmīgi vārti, kuri deva pārliecību pēc katra gola. Jāatzīst, ka Minskas vārtsargam šodien nebija veiksmīgākā diena. Divus mačus pēc kārtas ielaist septiņas ripas."

Nākamo maču abas komandas aizvadīs pirmdien Minskā. Ja būs nepieciešama arī ceturtā spēlē, tad tā otrdien arī notiks Baltkrievijas galvaspilsētā. Gadījumā, ja abos mačos uzvarēs minskieši, tad uzreiz pēc otrās spēles komandas aizvadīs "bullīšus", kurā noskaidros sērijas uzvarētāju.

"Protams, esam nobrieduši jau nākamajā spēlē izcīnīt uzvaru un noslēgt sēriju. Ātrāk sēriju pabeigsim, varbūt varēsim nedaudz vairāk atpūsties pirms fināla," piebilst Biezais.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!