Foto: F64
Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pols Ščehura, komentējot komandas lielisko startu jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā, uzsvēra iepriekšējās sezonas izskaņas nozīmi.

"Mēs esam iemācījušies uzvarēt, un tajā mums palīdzēja Cerības kauss," pēc uzvaras pār Maskavas "Spartak" intervijā "RIA Novosti" izteicās Ščehura. "Šo sezonu esam iesākuši pārliecinoši, mierīgāk spēlējam mača izskaņā, nebaidāmies kļūdīties un zaudēt. Pēc šīm trim spēlēm var teikt, ka mums nav izteiktas vienas līderu maiņas, strādā visa komanda."

Runājot par maču ar "Spartak", kanādiešu uzbrucējs atzīmēja emocionālo pusi. "Otrās trešdaļas beigās uzvirmoja emocijas. Negaidīju, ka spartakietis līdīs kauties, bet viņš darīja to, ko vajadzēja, aizstāvēja savu vārtsargu," kautiņu ar Denisu Bodrovu skaidro Ščehura.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" aizvada pirmo izbraukuma sēriju, kura turpināsies ceturtdien ar maču pret Oskara Bārtuļa pārstāvēto Doņeckas "Donbass". Otrdien Maskavā ar 3:1 tika pārspēts vietējais "Spartak", bet pirms tam Zagrebā - KHL debitanti "Medveščak".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!