Foto: stock.xchng

Ar gūtajiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien izcēlās Sanktpēterburgas "Dinamo" komandu pārstāvošais Latvijas uzbrucējs Kirils Tambijevs.

Aizvadītajā mačā "Dinamo" ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pieveica jauno hokejistu Zigurda un Haralda Podziņu pārstāvēto Čehovas "Ruskije vitjazi" vienību.

Tambijevs piedalījās pirmajos trijos savas komandas vārtu guvumos - pats precīzi meta 26.minūtē, kā arī palīdzēja to paveikt Maksimam Trusovam un Iļjam Zavjalovam.

Tikmēr no brāļiem Podziņiem protokolā izcēlās vienīgi Zigurds, kurš cīņas sākumā nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

Kā zināms, pagājušā gada izskaņā Haralds Podziņš debitēja Latvijas U-18 izlasē.

Tambijevs Sanktpēterburgas komandā debitējis ļoti veiksmīgi, sešos mačos izceļoties ar diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Ruskije vitjazi" Rietumu konferencē šobrīd ieņem desmito vietu ar 32 punktiem 19 spēlēs, bet "Dinamo" ar 20 spēlēs iekrātu 21 punktu pakāpās uz 16.vietu.

MHL regulārajā čempionātā 39 komandas no septiņām valstīm sadalītas divās konferencēs un četrās divīzijās. Pēc regulārās sezonas izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras konferences 16 spēcīgākās vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!