Foto: DELFI

Tā kā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībā Ufas "Salavat Julajev" ir savākti pieredzējuši spēlētāji, viņi spēs pārdzīvot piecu zaudējumu sēriju, uzskata komandas Latvijas aizsargs Artūrs Kulda.

Kā ziņots, līdz šim pēdējā mačā "Salavat Julajev" svētdien ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā atzina cita latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētās Doņeckas "Donbass" komandas pārākumu, ciešot piekto neveiksmi pēc kārtas.

"Neuzdrošinos teikt, ka mēs spēlējām slikti. Bija momenti, tomēr nespējām tos realizēt," izteicies Kulda. "Vienkārši pietrūka veiksme - dažreiz netrāpījām pa ripu, citreiz metām garām."

Tomēr Kulda uzsvēra, ka vienība spēs atgūties no šīs neveiksmju sērijas. "Visi mūsu komandas spēlētāji ir pieredzējuši. Esam nokļuvuši nelielā melnajā joslā, tomēr turpināsim strādāt ar pilnu spēku un neveiksmes beigsies. Uzskatu, ka paliekam labāki no spēles uz spēli."

Kulda šosezon "Salavat Julajev" rindās aizvadījis 15 spēles, kurās guvis vienus vārtus un izpildījis divas rezultatīvas piespēles.

Pats Ufas klubs ar 45 punktiem 26 spēlēs pašlaik ieņem piekto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!