Foto: F64

Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles pret Ufas "Salavat Julajev" komandu Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols neslēpa divējādas sajūtas, informē "Dinamo".

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" piektdien atspēlēja trīs vārtu deficītu, bet tomēr pagarinājumā ar 3:4 zaudēja Artūra Kuldas pārstāvētajam klubam "Salavat Julajev".

"Man ir divējādās sajūtas. Pēc spēles nevar saprast: vai priecāties par izcīnīto punktu vai skumt par zaudējumu un to, ka neieguvām vēl vismaz vienu punktu," saka Ābols. "Ņemot vērā, ka spēles gaitā bijām zaudētājos ar 0:3, punktu nopelnījām un varētu priecāties. Taču mēs jau otrajā spēlē pēc kārtas nonākam zaudētājos ar 0:3. Zaudējām vārtu priekšu."

"Tomēr paņemsim pozitīvo. Mēs parādījām raksturu un pret ļoti labu komandu izbraukumā atspēlējāmies un pratām izcīnīt punktu. Papildlaikā gan pieļāvām kļūdu un piedzīvojām zaudējumu," secina treneris. "Ko teicu pusminūtes pārtraukumā? Lai puiši nesteidzas, jo laiks mums vēl ir. Nevajag aizmirst par aizsardzību, jo Ufas komanda var izveidot pretuzbrukumus, kas arī notika."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!