Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pjotrs Sčastļivijs, kurš Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pet Maskavas "Dinamo" guva divus vārtus, atzina, ka šajā spēlē komanda parādījusi īstu raksturu, atspēlējoties no divu vārtu deficīta un izcīnot uzvaru, vēsta kluba mājas lapa..

"Šodien puiši spēlēja ļoti pašaizliedzīgi. Liels paldies viņiem par to. Spēt noturēt šo uzvaru ir liels sasniegums. Īsta rakstura uzvara," pēc mača teica Sčastļivijs. "Galvenais, ka šodien pratām izcīnīt trīs punktus. Vēlreiz gribu apsveikt puišus ar uzvaru, tiešām malači!"

Kā ziņojām, spēlē Maskavā Rīgas "Dinamo" vispirms izvirzījās vadībā ar1:0, tad nonāca zaudētājos ar 1:3, bet spēja izlīdzināt rezultātu un svinēt uzvaru vēl pamatlaikā.

"Kopumā viss kārtībā. Reizēm gadās šādi kritumi spēles gaitā. Bija grūti spēlēt, kad atradāmies jau iedzinēju lomā 1:3, bet galvenais ir nepadoties un turpināt spēlēt savu spēli. Šodien tas izdevās," atzīst pieredzējušais uzbrucējs.

Rīgas "Dinamo" šī bija trešā uzvara pēc kārtas pēc sešu zaudējumu sērijas.

Arī nākamo KHL regulārā čempionāta spēli rīdzinieki aizvadīs izbraukumā, trešdien, 29.oktobrī, tiekoties ar HK "Soči" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!