Foto: F64

Pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret jaunizveidoto "Soči" komandu Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols atzina, ka pretinieki veiksmīgi izmantojuši rīdzinieku kļūdas, vēsta "Soči" mājaslapa internetā.

Jau ziņots, ka trešdienas spēlē Rīgas "Dinamo" ar 2:4 zaudēja "Soči", pārtraucot trīs uzvaru sēriju. Spēles gaitā rīdzinieki nonāca zaudētājos ar 0:3, taču mača izskaņā "Dinamo" atspēlēja divus vārtus. Tomēr priekšpēdējā minūtē "Soči" iemeta ripu tukšos "Dinamo" vārtos, nodrošinot uzvaru.

"Var protams teikt, ka "Soči" bija viena diena atpūtai vairāk, bet mums pirms tam bija smaga spēle pret Maskavas "Dinamo". Tajā mačā mēs atstājām daudz spēka, taču ne jau dēļ tā zaudējām šodien pirmo periodu ar 0:2," teica Ābols. "Zinājām, ka "Soči" spēlētāji centīsies piesegt vārtsargu, mest no tāluma, taču pirmie divi vārti – vai nu kaut kāda baidīšanās no pretinieka, vai kas, jo nevaru pat pateikt. Mūsu hokejisti tajās epizodēs mūsu uzbrucēji pat nebija uz metiena līnijas."

Ābols atzina, ka otrajā trešdaļā rīdzinieki labi spēlējuši, taču ļoti labi tobrīd darbojās "Soči" vārtsargs Tomašs Peperle. "Kaut kur pietrūka meistarības, aukstasinības, kļūdījāmies uzbrukumā, bet tad ielaidām trešos vārtus. Visus vārtus pretinieks guva pēc mūsu kļūdām – ņem un tagad atspēlējies pie 0:3," turpināja Ābols.

"Labi, ka nepadevāmies. Beigās bijām tuvu, lai izlīdzinātu rezultātu, taču tas neskaitās," piebilda treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!