Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" slovāku aizsargs Milans Jurčina kluba mājaslapā kā galveno piektdienas uzvaras pret Minskas "Dinamo" kaldinātāju uzsvēra spēles plāna ievērošanu.

"Mača sākums jau bija kā tāda auksta duša – viņi trāpīja pa vārtu stabu. Domāju, tas mūs sapurināja vēl vairāk. Visu spēli Sedlāčeks mūs vilka, mēs nedrīkstējām viņu pievilt. Mēs spēlējām labi, viss, ko runājām pirms spēles, arī tika pildīts laukumā."

Aizsargam izdevās skaists vārtu guvums pēc solo gājiena. "Bija vairākums. Kad saņēmu ripu un devos zonā, biju pārsteigts, ka neviens man neuzbruka, necentās atņemt ripu. Sanāca ieiet zonā bija jāmet vārtos."

Aizsargs komentē atmosfēru komandā pēc piedzīvotajiem zaudējumiem. "Kad zaudē piecas spēles pēc kārtas, vienmēr ir ļoti smagi. Ir spiediens no treneriem, menedžera, no vadības gan uz treneriem, gan spēlētājiem. Šādos brīžos ir jācenšas būt pozitīvam. Mums pāris dienas nebija treniņi un tas bija ļoti labi. Varējām pārlādēt baterijas un gatavoties mājas spēlēm ar svaigu galvu."

Ar Kailu Vilsonu Jurčina jau bija ticies iepriekš. "Ar Vilsonu esmu bijis pāris treniņnometnēs Vašingtonā, tā kā var teikt, ka tomēr viņu zināju. Ir ļoti labi, ka viņš ir nonācis mūsu komandā. Viņš ir ļoti labs uzbrucējs, kurš veiksmīgi cīnās arī aizsardzībā. Kā arī viņš prot uzvarēt iemetienus, kas šobrīd mums ir svarīgi."

Jau ziņots, ka Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta spēlē piektdien pārtrauca piecu zaudējumu sēriju, savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) uzvarot Minskas "Dinamo".

Visus Rīgas "Dinamo" vārtus šajā mačā guva leģionāri, bet trīs "goli" tika gūti vairākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!