Foto: F64

Rīgas "Dinamo" komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" kontrolējusi cīņas gaitu, uzskata Latvijas vienības vārtsargs Jakubs Sedlāčeks.

Kā zināms, svētdien notikušajā mačā Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 2:1 pieveica "Torpedo" komandu, ko trenē latviešu speciālists Pēteris Skudra, gūstot trešo panākumu pēc kārtas.

"Pirmo trešdaļu noslēdzam ļoti labi, bijām vadībā ar 2:0. Guvām pārliecību," vienības mājaslapā internetā citēti Sedlāčeka izteikumi. "Otrajā viņi guva vārtus, manuprāt, ne no kā. Visu spēli aizvadījām ļoti labi, domāju, mača ritējumu mēs kontrolējām. Trešajā trešdaļā ļoti labi spēlējām savā zonā. Mēs neļāvām viņiem tikt pie atlēkušajām ripām."

Sedlāčeks atvairīja 31 no 32 pretinieku raidījumiem, paužot apmierinātību ar savu sniegumu.

"Esmu nedaudz noguris. Sākot ar otro trešdaļu, mana pārliecība pieauga un trešajā jau jutos ļoti labi. Domāju, šī visiem bija ļoti laba spēle," izteicās vārtsargs.

Turpinājumā rīdzinieki līdz 15.janvārim savā laukumā uzņems arī "Severstaļ" un SKA, bet pēc tam tiks aizvadītas trīs cīņas izbraukumā.

Ar 44 spēlēs izcīnītiem 56 punktiem Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpusies uz 11.vietu, no labāko astotnieka atpaliekot vairs tikai par četriem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!