Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji uzskata, ka vienībai joprojām ir izredzes sasniegt izslēgšanas spēles.

Čehu vārtsargs Jakubs Sedlāčeks portālā "sovsport.ru" paudis, ka komandai nevajadzētu skatīties uz turnīra tabulu un mēģināt uzvarēt katrā spēlē. "Jā, "Dinamo" nav tās pašas labākās izredzes iekļūt Rietumu konferences labāko astotniekā, bet mēģināsim darīt visu, kas būs mūs spēkos, un pēc tam skatīsimies, ko tas mums atnesīs."

Tāpat cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs nav zaudējis "Dinamo" zviedru uzbrucējs Līnuss Videls.

"Kamēr vēl ir iespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs, tikmēr mums ir cerības. Jāuzvar savi pretinieki un jācer, ka "Soči" un citas komandas zaudēs," Videlu citē "sports.ru". Arī viņa komandas biedrs aizsargs Aleksandrs Jerofejevs uzsvēris, ka komandai vēl ir teorētiskas izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

Kā zināms, trešdien Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 1:3 izbraukumā piekāpās Sanktpēterburgas SKA hokejistiem, ciešot trešo neveiksmi pēc kārtas.


Sedlāčeks atzinis, ka SKA panākuma atslēga esot bijusi labu momentu veidošana, turpretī "Dinamo" pieļāva kļūdas.

"SKA ļoti labi spēlē. Ja "armijniekiem" dod iespēju, viņi var gūt vārtus. Mēs ļāvām pretiniekam mest no labām pozīcijām," izteicies čehu vārtsargs.

Par pretinieku komandas uzbrucēja Iļjas Kovaļčuka rupjo spēli pret "Dinamo" laukuma spēlētāju domas dalās. Videls uzskata, ka tas saistīts ar pēdējām SKA neveiksmēm, turpretī Jerofejevs domā, ka "armijnieku" zvaigznei nepatīk, ka pret viņu pielieto spēka spēli.

Pašlaik Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas vienība ar 71 punktu 56 mačos atkritusi uz 12.vietu. Astotajā pozīcijā esošajai Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai ir par septiņiem punktiem vairāk, turklāt tā aizvadījusi par diviem mačiem mazāk.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 18.februārī Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, kurā tiksies ar vietējo "Slovan" vienību, bet kopumā vienībai atlicis aizvadīt vairs tikai četrus mačus, kuros maksimāli iespējams izcīnīt 12 punktus. Visas cerības uz dalību Gagarina kausā rīdzinieki var zaudēt jau līdz nākamajai cīņai, jo "Torpedo" šonedēļ ieplānoti vēl divi mači.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!