Foto: DELFI

15. jūlijā uzsākta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" 2015./2016. gada sezonas abonementu tirdzniecība. Līdz š.g. 20. augustam jaunus abonementus ir iespējams iegādāties ar 10% atlaidi, bet iepriekšējās sezonas abonementus līdz 5. augustam būs iespējams atjaunot ar 15% atlaidi.

Rīgas "Dinamo" 2015./2016. gada KHL sezonā regulārajā čempionātā savā laukumā "Arēnā Rīga" aizvadīs 30 mājas spēles. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, abonementu cenas atsevišķās kategorijās ("Sudrabs B", "Sudrabs A", "Sudrabs +", "Zelts" un "Zelts+") ir samazinātas, un, atkarībā no abonementa veida, tā īpašnieks ietaupīs vidēji no 30% līdz 45%.
Atjaunojot iepriekšējās sezonas abonementus (izņemot "Platīns" un "Platīns 1+1") līdz 5. augustam, vai iegādājoties jaunus abonementus (izņemot "Platīns" un "Platīns 1+1") līdz 20. augustam ieguvums būs vēl lielāks – līdz pat 54%.

Atjaunojot vai iegādājoties nākamās sezonas abonementus "LATVIJAS DZELZCEĻA KAUSA 2015" turnīra spēles būs iespējams apmeklēt bez maksas, savukārt visas sezonas garumā abonementu īpašnieki saņems dažādas priekšrocības, par kurām katrs tiks informēts papildus.

Iepriekšējās sezonas abonementu īpašnieki savus iepriekšējās sezonas abonementus Rīgas "Dinamo" oficiālajā mājas lapā www.dinamoriga.eu sadaļā "Biļetes" varēs atjaunot līdz š.g. 5. augustam.

Iegādājoties 2015./2016. gada sezonas abonementus no 2015. gada 15. jūlija līdz 2015. gada 20. augustam un tos reģistrējot kluba oficiālajā mājas lapā www.dinamoriga.eu sadaļā "Biļetes", visi to īpašnieki piedalīsies vērtīgu balvu izlozē no Rīgas "Dinamo" partneriem.

Arī šogad, tāpat kā iepriekšējā sezonā, klubs piedāvā tehnisko risinājumu, kas ļauj abonementus iegādāties internetā. Abonementu īpašniekam tiks piešķirts individuāls profils vai dota iespēja izmantot esošo profilu www.bilesuserviss.lv, ja tāds jau ir. Abonementa profilā būs iespējams ērti darboties ar spēļu biļetēm ikdienā - līdzīgi kā iepriekšējās sezonās, abonementa īpašnieks saņems plastikāta karti visu 30 spēļu apmeklēšanai, taču gadījumos, kad spēles nav iespējams apmeklēt personīgi, konkrētās spēles biļeti varēs izmantot pēc saviem ieskatiem, to izdrukājot vai elektroniski pārsūtot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!