Foto: F64

Pēc septiņas spēles ilgušās izbraukumu prombūtnes Rīgas "Dinamo" pirmajā spēlē pēc atgriešanās mājās ceturtdien savā laukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ar 1:4 (0:0, 1:3, 0:1) piekāpās Podoļskas "Vitjazj" vienībai

Nu no spēles pirmajām minūtēm iniciatīvu uzņēmās mājinieki un darbība lielākoties ritēja pie "Vitjazj" vārtiem, retāk pie Sedlāčeka, taču viesu vārtsargs Harijs Seteri jau uzreiz ļāva noprast, ka viegli ripu savus vārtos neielaidīs, un pirmais periods noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Spēles liktenis faktiski tika izlemts otrajā trešdaļā, kad viesiem izdevās gūt trīs vārtus, no kuriem divus - skaitliskajā vairākumā, bet rīdzinieki tikai daļēji izmantoja perioda sākumā iegūto "lielo" piecu minūšu pārsvaru, panākot rezultāta izlīdzinājumu - 1:1. Tie arī palika vienīgie "Dinamo" gūtie vārti šai mačā.

Trešajā periodā "Dinamo" spēlē jau iezagās nogurums, turklāt Seteri teicami darbojās vārtos, bet mūsējie "iekrita" uz vairākiem pretuzbrukumiem, no kuriem viens noslēdzās ar zaudētiem vārtiem. Tā atgriešanos mājās rīdzinieki "atzīmēja" ar zaudējumu, kas komandu nobīdīja uz devīto vietu KHL Rietumu konferences kopvērtējumā.

Detalizētāku šīs spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

$duelID=155;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!