Foto: F64

Rīgas "Dinamo" aizsargs Stīvens Seigo pēc uzvaras pār Jekaterinburgas "Avtomobiļist" atzina, ka šādas spēles daudz ko dod komandai, bet treneriem pēc neveiksmīgās pirmās trešdaļas esot nācies spēlētājus "motivēt".

"Šī bija fantastiska uzvara. Sajūtas ir lieliskas pēc tādas atspēlēšanās. Šī bija rakstura uzvara, kas komandai dod ļoti daudz," kluba mājas lapā citēts Seigo. "Pirms trešās trešdaļas no trenera puses nekas ārkārtējs nebija. Bet pēc pirmās trešdaļas gan viņš pateica pāris skarbākus vārdus, kā mums vajadzētu spēlēt."

Arī pašam Seigo gandrīz izdevās pielikt roku komandas uzvarā - otrajā trešdaļā viesu vārtsargs neticami izglāba savu komandu no vārtu zaudējuma, atvairot Seigo mesto ripu, ko jau nākamajā brīdī vārtos raidīja "Dinamo" somu uzbrucējs Ville Leino. "Vārti bija tukši, atlika tikai trāpīt, ko arī izdarīju, bet tad, mistiskā veidā, ripu atsita vārtsargs. Es Leino pateicu, ka man gandrīz kļuva slikti, redzot, ka vārtsargs ripu atsit. Labi, ka Ville pielika punktu," saka Seigo, kurš šajā spēlē tomēr papildināja savu rezultativitātes punktu skaitu ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Nākamajā mačā, kas notiks sestdien, 31. oktobrī, Helsinkos ar vietējo "Jokerit" Rīgas komanda cer parādīt līdzīgu spēli, kas ļāvusi jau izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas. "Tāpat mums ir jāturpina spēlēt arī izbraukumā," norāda Seigo. "Galvenais ir būt mierīgiem. Šādās spēlēs mēs gūstam lielu pārliecību."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!