Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš pēc spēles ar Zagrebas "Medveščak, kurā tika piedzīvots zaudējums ar 2:5, atzina, ka rīdziniekus šajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pievīla daudzie neizmantotie skaitliskie vairākumi.

Zagrebas "Medveščak" šai spēlē nopelnīja 49 soda minūtes, bet "Dinamo" tā arī nespēja izmantot nevienu skaitlisko vairākumu.

"Vairākums – tā bija mūsu iespēja atgriezties spēlē," saka Dārziņš. "Mums bija ļoti daudz iespēju spēlēt vairākumā. Tas mūs viennozīmīgi pievīla. Mums bija problēmas ar iekļūšanu pretinieka zonā, bet tad, kad tur tikām, izspēles nebija sliktas. Bija mums momenti, bija brīvi metieni. Žēl, ka nespējām tos pārvērst vārtu guvumos."

Pieredzējušais uzbrucējs atzīts, ka pretinieks šovakar bijis labāks. "Rezultāts parāda spēles gaitu – viņi iemeta divas ar pusi reizes vairāk vārtu. Statistika nemelo," viņš piebilst.

"Spēle mums nevedās. Grūti brīži bija gan individuāli, gan komandai. Cenšamies mēs viens otru "stutēt", bet šodien nesanāca," atzīst bijušais komandas kapteinis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!