Foto: DELFI
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā piektdien, 15. janvārī, kārtējā spēlē Rīgas "Dinamo" kārtējo reizi atspēlējās un kuriozi pagarinājumā ar 4:3 uzvarēja kopvērtējuma pastarīti, Novokuzņeckas "Metallurg" komandu.

Par spēles galveno varoni kļuva Tims Sestito, kurš pirmais no rīdziniekiem šajā sezonā spēja gūt tris vārtus vienā mačā.

Mačs izvērtās, ātrs dinamisks, komandām spēlējot atklātu hokeju, un labāk tajā veicās viesiem, vismaz spēles sākumā - pirmā perioda beigās rezultāts bija šokējošs, 3:1 "Metallurg" labā.

Pēc trešajiem zaudētajiem vārtiem Jūakimu Eriksonu vārtos nomainīja Jakubs Sedlāčeks, taču spēles raksturu tas īpaši nemainīja - otrajā periodā rīdzinieki nespēja sadeldēt viesu pārsvaru, un arī pēc 40 spēles minūtēm "Metallurg" saglabāka to pašu divu vārtu pārsvaru.

Kad jau gandrīz šķita, ka Rīgas "Dinamo" teju teju zaudēs līgas vājākajai komandai, Tims Sestito trešā perioda vidū guva otros vārtus, bet spēles pamatlaika beigās viesi paši sagādāja rīdziniekiem iespēju izglābties. Nepilnas divas minūtes pirms spēles beigām noraidījumu nopelnīja "Metallurg" uzbrucējs Vadims Mitrjakovs, Normunds Sējējs lēma par Sedlāčeka nomaiņu pret piekto uzbrucēju, un tas deva rezultātu - Tims Sestito izlīdzināja rezultātu, sagādājot sev un komandai pirmo "hat trick" šai sezonā.

Pagarinājums arī ritēja līdzīgā cīņā, taču šoreiz veiksme bija mājinieku pusē - papildlaika ceturtajā minūtē ripu pēc Andra Džeriņa metiena caur kājsargiem neveiksmīgi izslidināja viesu vārtsargs un tā šķērsoja vārtu līniju, sagādājot "Dinamo" uzvaru.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā! $duelID=237;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!