Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs pēc kārtējā zaudējuma regulārā čempionāta spēlē pieļāva iespēju, ka sastāvā tiks veiktas izmaiņas, jo pirms sezonas iegūtie spēlētāji neattaisno cerības, vēsta Krievijas masu mediji.

Rīdzinieki trešdien Ņižņekamskā ar 1:3 zaudēja "Ņeftehimik", piedzīvojot 11. neveiksmi 13 mačos. Latvijas klubs KHL kopvērtējumā ar sešiem punktiem ir pārliecinoši vājākā Rietumu konferences komanda, kā arī visā līgā šo "godu" dala ar Novokuzņeckas "Metallurg", kurai arī ir seši punkti.

"Ko varu teikt: jau kuro spēli nespējam gūt vārtus. Pirmajā periodā pieļāvām divas rupjas kļūdas aizsardzībā un ielaidām divus vārtus. No 0:2 ir grūti atspēlēties, ja ņem vērā, cik maz vārtu šogad spējam iemest. Izdevības bija, bet jāsaka, ka meistarību var vēlēties labāku," spiests atzīt Rīgas "Dinamo" galvenais treneris.

Sējējs pieļāva, ka komandā būs izmaiņas un kāds pastiprinājums, jo komandas sniegums neapmierinot. "Atgriezīsimies no izbraukuma un runāsim ar vadību. Gribētos pastiprināt sastāvu visās pozīcijās, jo tie spēlētāji, kas iegādāti pirms sezonas, pilnībā neattaisno cerības. Gribētos redzēt daudz rezultatīvāku sniegumu. Te runa nav pat īsti par gūtajiem vārtiem, pati komandas spēlē pilnībā neapmierina."

KHL regulāro sezonu Rīgas "Dinamo" turpinās 30. septembrī ar spēli Kazaņā pret "Ak Bars", bet tad 3. oktobrī Rīgā tiksies ar Mārtiņu Karsumu un Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!