Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Tims Sestito pēc zaudējuma Minskas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka viņa pārstāvētā komanda šādam mačam un šādai pretinieku spēlei nav bijusi gatava.

Kā ziņojām, Minskas "Dinamo" pārspēja mājiniekus ar 4:1 (3:0, 1:0, 0:1).

"Šodien laukumā viena komanda cīnījās par vietu izslēgšanas zonā, bet otra bija amatieri. Tā izskatījās pirmais periods. Viņi iznāca gatavi cīņai un ātri mūs pārmācīja. Ļoti, ļoti slikts spēles sākums," Sestito citēts Rīgas "Dinamo" mājas lapā. "Jā, mēs gatavojāmies šai spēlei, skatījāmies, kā viņi izspēlē vairākumu. Mēs zinājām, ko viņi darīs, bet... Minskai, lai gūtu vārtus, bija vajadzīgas pāris sekundes. Tad nespējām savākties un uzreiz zaudējām otros vārtus. Saviem vārtsargiem mēs nepalīdzējām. Nonākot iedzinējos 0:3, ar tādu spēli kaut ko glābt ir ļoti, ļoti grūti."

Nākamo maču KHL regulārajā čempionātā Rīgas "Dinamo" aizvadīs sestdien, 26. novembrī, pret Helsinku "Jokerit", kuri tāpat cīnās par konferences labāko astotnieku un iespēju iekļūt izslēgšanas spēlēs. "Arī "Jokerit" cīnās par vietu "play-off". Mums ir jābūt gataviem. Ir kārtīgi jāspēlē no pirmās sekundes," norāda Sestito.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!