Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" vismaz uz mēnesi palicis bez diviem spēlētājiem – uzbrucēja Vitālija Pavlova un aizsarga Aleksandra Jerofejeva, informē vienība.

Pavlovs svētdien notikušajā spēlē pret Minskas "Dinamo" guvis kājas savainojumu, kas liegs viņam doties laukumā vismaz mēnesi.

Tikmēr Jerofejevam bija plānots doties kopā ar komandu uz Sanktpēterburgu, kur otrdien, 31. oktobrī, jātiekas ar KHL čempioni SKA. Tomēr neilgi pirms došanās uz Krieviju klubs paziņoja, ka Jerofejeva kājas trauma izrādījusies nopietnāk un viņš nespēlēs arī vismaz mēnesi. 33 gadus vecais aizsargs pēdējo reizi laukumā devās 15. oktobrī spēlē pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Līdz ar to rīdzinieki savā sezonas piektajā izbraukumā devās ar trīs vārtsargiem, astoņiem aizsargiem un 15 uzbrucējiem. Kopā ar Pavlovu un Jerofejevu izbraukumā nedodas arī Koltons Giliss un Ņikita Jevpalovs, kuri turpina dziedēt savainojumus.

Šajā izbraukumā rīdzinieki 31. oktobrī tiksies ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto SKA, pēc tam 2. novembrī Maskavā spēlēs pret Mārtiņu Karsumu un "Dinamo", bet 4. novembrī viesosies Jaroslavļā pie "Lokomotiv". Pēc tam būs valstsvienību pauze, pēc kuras Rīgas "Dinamo" 14. novembrī uzņems Arti Ābolu, Kristapu Sotnieku un Toljati "Lada".

Rīgas "Dinamo" sastāvs sezonas piektajā izbraukumā:
vārtsargi – Jānis Kalniņš, Mantss Armalis un Antons Naumovs;
aizsargi – Nerijss Ališausks, Uvis Balinskis, Guntis Galviņš, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Ansi Salmela, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle;
uzbrucēji – Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Staņislavs Čistovs, Emīls Ģēģeris, Georgs Golovkovs, Miks Indrašis, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs un Nikolajs Žerdevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!