Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas lielākā ielu sporta un kultūras kustība "Ghetto Games" rudens un ziemas sezonā piedāvā iesaistīties "Ghetto Hockey" turnīros.

Kā informēja "Ghetto Hockey" vadītājs Renārs Freibergs, sezonas atklāšanas sacensības notiks 1.novembrī plkst.18 "Arēnā Rīga".

Astoņu sacensību turnīrs cilvēkiem vecumā no 18 gadiem tiks rīkots sadarbībā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas "Dinamo".

Hokeja sacensības formātā trīs pret trīs no vēla rudens līdz pavasara sākumam tiks rīkotas astoņos posmos - 1. un 16.novembrī, 14.decembrī, 18.janvārī, 15.februārī, 15.martā un 12.aprīlī. Pēc ievadošā turnīra "Arēnā Rīga" pārējie posmi notiks PSL ledus hallē Rīgā, Brīvības ielā 333.
Posmu labākās komandas sacentīsies finālturnīrā, kas tiks rīkots nākamā gada pavasarī.

""Ghetto Hockey" turnīri ir paredzēti jebkura līmeņa spēlētājam, sākot ar iesācēju, kuram šī ir ļoti laba iespēja izmantot to kā treniņu sevis pilnveidošanai, un beidzot ar profesionāli, kurš vēlas pierādīt savas meistarības virsotnes tieši spēlē trīs pret trīs," izteicies turnīra galvenais organizators Renārs Freibergs. "Turnīra formāts ir izveidots tā, lai interesanti būtu ne tikai spēlētājiem, bet arī skatītājiem būtu iespējams izbaudīt spēles cīņassparu, pašatdevi, uzvaras, zaudējumus, prieku un vēl daudz citu emociju."

"Ghetto Hockey" posmos spēcīgākie un veiklākie tiks noskaidroti komandu spēlēs. No katras komandas varēs piedalīties četri spēlētāji, taču vienlaicīgi uz ledus varēs atrasties trīs hokejisti. Spēle notiks bez vārtsargiem. Sacensības tiesās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) A kategorijas licences ieguvušie tiesneši.

Sacensībām var pieteikties tīmekļa vietnē "Ghettogames.lv". Skatītāji un atbalstītāji sacensības varēs vērot bez maksas.

Kustība "Ghetto Games" vasarā 70 sacensībās dažādos sporta veidos pulcē ielu basketbola, ielu futbola, florbola, regbija un daudzu citu sporta veidu piekritējus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!