Foto: Edijs Elksnis, Street Warriors​
Sestdien Ogrē "Ghetto Basket" turnīra draudzības spēlē, kurā spēlē spēkiem mērojās basketbola klubs (BK) "Ogre/Kumho Tyre" ar Gunti Sīpoliņu, Kristapu Pļavnieku, Gintu Sīviņu, Jāni Pozņaku un BK "Ogre/Kumho Tyre - 2" ar Raimondu Pabriežu, Mārci Šteinbergu, Dāvidu Atelbaueru, Miku Brencānu un Ogres leģendu "Džagu" sastāvā, ar rezultātu 20:22 uzvaru svinēja LBL pārstāvētā komanda "Ogre/Kumho Tyre", informēja pasākuma organizatori.

Cīņa izvērtās negaidīti sīva – ar spēles izskaņu gandrīz punkts punktā. Basketbola sadraudzības spēle noritēja godīgi, bez liekas savstarpējās nesaprašanās vai apzinātu kļūdām. Kristaps Pļavnieks, brīdī, kad spēles rezultāts jau bija sasniedzis divdesmit punktu robežu abām komandām, ar precīzu tālmetienu izrāva uzvaru savai komandai. Kā pēc basketbola spēles atzina spēlētāji, viņiem prieku sagādājusi iespēja pacīnīties ar bērnības draugiem.

''Ghetto Basket'' Ogres turnīrā pirmo reizi šajā sezonā norisinājās trīspunktnieku konkurss, kurā uzvarēja Valdis Razumovskis, kurš iemeta 14 punktu.

Interesentiem bija iespēja piedalīties īpaši veidotā "Bite Skill Challenge" uzdevumu trasē, kurā dalīb-nieki sacenšas četrās vecuma grupās – U12, U14, U16 un 17+. Trasē bija dažādu pakāpju grūtības uz-devumi, lai motivācija cīnīties par uzvaru būtu gan jau pieredzējušiem sportistiem, gan vienkārši spor-tot gribētājiem.

"Ghetto Games" ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā. "Ghetto Games" pulcē ap 12 000 dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!