Foto: Publicitātes foto
Piektdien ar cīņu par 3. vietu un sestdien ar finālspēli noslēgsies 2015. gada Pasaules kausa izcīņa regbijā. "Mazajā finālā" Dienvidāfrika mērosies spēkiem ar Argentīnu, bet finālā tiksies divi nesamierināmi sāncenši: Austrālija un Jaunzēlande. Abu spēļu tiešraides "Best4sport" kanālā "Lattelecom" televīzijā.

Piektdien plkst. 22:00 pēc Latvijas laika spēlē starp Dienvidāfrikas un Argentīnas valstsvienībām tiks noteikts bronzas medaļu liktenis. Abas vienības, protams, cerēja uz spēlēšanu finālā, bet šoreiz sāncenši izrādījās spēcīgāki. Dienvidāfrikas izlase, būdami divkārtējie pasaules čempioni, pēc trešās vietas uz Angliju, protams, nedevās, taču noteikti vēlēsies turnīru noslēgt uz pozitīvas nots. Savukārt Argentīna tikai otro reizi iekļuvusi labāko četru komandu pulkā un centīsies atkārtot 2007. gada panākumu, proti, izcīnīt bronzas godalgas.

Savukārt sestdien - lielais fināls! Jaunzēlandes un Austrālijas dueļi ir absolūtā regbija klasika. Zīmīgi, ka Pasaules kausa finālā abas komandas vēl nekad iepriekš nav tikušās. Abas komandas Pasaules kausā triumfējušas divas reizes, līdz ar to kāda no komandām kļūs par pirmo trīskārtējo pasaules čempioni. Interesanti, ka Jaunzēlande abus savus titulus ieguvusi, kad pati bija finālturnīra rīkotāja, savukārt Austrālija abas reizes triumfējusi Lielbritānijā. Šoreiz fināls notiks Londonā, Tvikenhemas stadionā...

Finālspēle sāksies plkst. 18:00 pēc Latvijas laika, taču "Best4sport" pārraide sāksies jau plkst. 17:00 ar regbija studiju, tāpat tiešraidē tiks translēta Pasaules kausa noslēguma ceremonija, kas norisināsies tieši pirms spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!