Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien "Latvijas Mājā" Sočos viesojās viena no populārākajām latviešu grupām "Prāta Vētra", kur īsi pirms sava koncerta Olimpiskajā parkā satikās ar saviem kolēģiem - grupu "Instrumenti", kas ceturtdienas vakarā muzicēs "Latvijas Mājā".

"Instrumentu" koncerta apmeklētāju vidū ir arī populāra Krievijas TV šova "Vakara Urgants" (Večernij Urgant) veidotāji, žurnālisti, mūziķi.

"Prāta Vētra" vakar apmeklēja Latvijas-Šveices hokeja spēli, kā arī viesojās vienā no Olimpiskā parka objektiem – spēļu partnera "Megafons" paviljonā. Paviljons citu partneru paviljonu vidū izceļas ar tehnoloģiju un mākslas savienojumu. Paviljona fasāde sastāv no 11 000 teleskopiskiem virzuļiem, kas ēkas virsmu pārveido par trīsdimensiju potretu. Vienlaicīgi uz sienas redzamas trīs sejas, kuru izmērs ir 6 x 8 metri.

Piektdien "Latvijas Mājā" ar īpašu koncertu viesosies Marija Naumova, bet pēc oficiālās apbalvošanas ceremonijas plāno atbraukt arī Latvijas kamaniņu braucēju komanda.

"Latvijas Mājā", kas atrodas viesnīcas Radisson Lazurnaya Kongresu hallē, Ziemas Olimpisko spēļu laikā viesojas Latvijā iemīļoti mūziķi Linda Leen, Intars Busulis, Marija Naumova, Raimonds Ozols, Aija Andrejeva, Laima Vaikule, grupa "Instrumenti", Kārlis Lācis u.c. Katru vakaru "Latvijas Mājas" viesus uzrunā bijušais rīdzinieks, šobrīd populārais Krievijas radio un televīzijas raidījumu vadītājs Alekss Dubass. "Latvijas Māja" tiks realizēta sadarbībā ar koncernu "Latvijas Dzelzceļš", Rīgas Tūrisma biroju, "LV Ekspedīcija", "Latvijas Gāze" u.c. partneriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!