Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Trešdien, 20. maijā, Rīgas Tehniskās koledžas laukumā "Jūrmala/LLU" vienība Latvijas regbija meistarsacīkšu ietvaros uzņēma "LMT/Eži" komandu. Ar rezultātu 39:3 (29:0) pārāki bija "Eži".

"LMT/Eži" par šo panākumu nopelnīja piecus punktus (par uzvaru četrus un vēl vienu bonusa punktu par četriem un vairāk piezemējumiem). Tas turnīra tabulā ļauj viņiem pakāpties uz trešo vietu ar 10 punktiem četrās spēlēs. Pirmie joprojām ir "Miesnieki/Ķekava" ar 19 (4 spēlēs), otrie "TFS Bulduri" ar 11 (4), ceturtie "Garkalne/Livonia" ar 9 (3), piektie RK "Fēnikss" ar 2 (1), bet turnīra tabulu noslēdz "Jūrmala/LLU" bez punktiem (4).

"Jūrmala/LLU" galvenais treneris Arvis Pilenieks:
– Mūsu līmenim nospēlējām normāli. Tiesa, kamēr iespēlējamies, jau bijām dziļos mīnusos. Pret "Ežu" jauniešu sastāvu iznāca tāds jauneklīgs regbijs, bet gana interesants. Vienīgos punktus mūsu labā guva Oļegs Voroņins ar precīzu soda sitienu. Pieredzei tā bija ļoti vērtīga spēle.

"LMT/Eži" treneris Mareks Dravnieks:
– Spēles kvalitāte bija zem katras kritikas. No sākuma, kamēr laukumā bija mūsu pieredzējušie regbisti, vēl viss ritēja puslīdz normāli. Rezultāts tika uztaisīts. Savukārt otrajā puslaikā, kad pie vārda tika jaunie, bumba bieži vien krita ārā no rokām, spēlējam katrs par sevi, nevis visi kopā. Bija gan robi, gan kļūdas. Labi, ka jau laicīgi tika nopelnīts bonusa punkts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!