Foto: Shutterstock
Sešu nāciju regbija turnīra atklāšanas spēli, kas notiks "Stade de France" stadionā Parīzē, apsargās snaiperi un ievērojams skaits dažādu drošības dienestu pārstāvju, vēsta ārzemju mediji.

Turnīra atklāšanas spēlē 6. februārī, kurā tiksies mājinieki, francūži, un Itālijas izlase, par skatītāju drošību rūpēsies snaiperi, kinologi ar suņiem, kā arī 250 policistu un 900 stadiona darbinieku. Līdzjutējiem, kuri ir iegādājušies biļetes uz šīm spēlēm, ieteikts stadionā ierasties laikus pastiprinātas drošības pārbaudes dēļ.

Gaidāms, ka šo maču apmeklēs arī Francijas prezidents Fransuā Olāns un premjerministrs Manuels Valss, vēsta "The Guardian".

Sešu nāciju regbija turnīrs ir ikgadējs pasākums, kurā sacenšas sešu spēcīgāko Eiropas nāciju regbija 15 izlases: Anglija, Īrija, Itālija, Velsa, Francija un Skotija. Pirmoreiz tas kā kontinenta Nāciju kauss tika aizvadīts 1883. gadā.

Pašreizējie Sešu nāciju kausa īpašnieki ir īri.

Sešu nāciju regbija turnīrs ir pirmais sporta pasākums "Stade de France" stadionā pēc 13. novembra teroraktiem. Kā zināms, trīs sprādzieni nograndēja stadiona tuvumā, kad tur notiks Francijas un Vācijas futbola izlasu draudzības spēle. To pārtrauca un apmeklētājus evakuēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!