Foto: AP/Scanpix
Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra laikā bojā gājusi kāda jauna argentīniešu žurnāliste, vēsta ārzemju masu mediji.

26 gadus vecā Marija Soledada Fernandesa, kurā strādā televīzijā "DirectTV Sports" un bija pazīstama Argentīnas žurnālista meita, gāja bojā autoavārijā ceļā no Sanpaulu uz Belo Horizonti. Avarējušajā mašīnā bija vēl arī viņas kolēģi Huans Daniels Berazeguti un Fernando Havjers Bruno, kuri izdzīvoja un kuru stāvoklis ir stabils.

Pēc vietējo amatpersonu teiktā, argentīniešu žurnālistu mašīna saskrējusies ar citu auto, zaudējusi vadību un noslīdējusi no klints. Fernandesa avārijas brīdi tika izmesta no mašīnas. Otrajā avarējušajā mašīnā braukušie atstājuši negadījuma vietu, bet vēlāk aizturēti tuvākajā degvielas uzpildes stacijā.

Godinot bojā gājušo, Argentīnas futbola izlase trešdien atcēla preses konferenci pēc uzvaras Pasaules kausa astotdaļfinālā pār Šveici.

"Vēlētos atvainoties, bet preses konference nenotiks. Spēlētāji ir satriekti, uzzinot par traģēdiju. Futbolisti arī ir kādam bērni un pašiem spēlētājiem ir bērni," teica Argentīnas Futbola asociācijas ģenerālsekretārs Huans Karloss Krespi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!