Foto: DELFI
Gatavojoties Vasaras Olimpiskajām spēlēm Riodežioneiro, kā arī novērtējot Latvijas sportistu līdzšinējo sasniegumu kaldināšanā ieguldīto darbu, būvtehnikas nomas uzņēmums "Cramo Latvia" sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju realizeja projektu "Panākumu meistari". Tā ietvaros var iepazīties ar desmit izcilu Latvijas sporta treneru iedvesmojošajiem dzīvesstāstiem, atgādinot, ka ikviena sasnieguma pamatā ir ne tikai dabas dots talants, bet arī smags darbs un profesionāla komanda.

Ikviens tiek aicināts piedalīties lasītāju balsojumā un noteikt, kurš treneris iegūs godalgu "Panākumu meistars", kā arī būvtehnikas nomas uzņēmuma "Cramo Latvia" sarūpēto naudas balvu - 1000 eiro.

Balsojums norisināsies no 12.maija līdz 22.maija plkst 23:59. No vienas IP adreses par katru no 10 Latvijas sportistu treneriem 24 stundu laikā var nobalsot vienu reizi. Portāls "Delfi" atgādina, ka vienā reizē var balsot arī par diviem un vairāk treneriem, bet atkārtoti par vienu un to pašu vienu reizi 24 stundās.

Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēt negodīgi veiktos balsojumus.

Būvtehnikas nomas uzņēmuma "Cramo Latvia" sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju realizētā projekta "Panākumu meistari" ietvaros varat iepazīties ar 10 izcilu Latvijas sportistu treneru dzīvesstāstiem:

Vairāk par projektu "Panākumu meistari" lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!