Foto: AFP/Scanpix

2016. gada Eiropas futbola čempionāta jeb EURO 2016 F grupas otrās kārtas spēlē Portugāles un Austrijas komandas cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0)

Portugāles izlasei šajā spēlē bija vairākas teicamas iespējas gūt vārtus, tomēr bumba spītīgi negāja vārtos. 22. minūtē Portugāles izlases līderis Krištianu Ronaldu netrāpīja no tuvas distances, bet septiņas minūtes vēlāk Nani pēc stūra sitiena ar galvu trāpīja pa vārtu stabu. 40. minūtē austrietis Davids Alaba no asa leņķa izdarīja tiešo brīvsitienu, bet portugāļu spēlētājs Vieirinja izsita bumbu no tukšiem vārtiem.

Otrā puslaika sākumā portugāļu vārtsargs Rui Patrisiu glāba savu komandu no vārtu zaudējuma, kad Stefans Ilzankers. Tad Ronaldu sitienu atvairīja austriešu vārtsargs Roberts Almers, bet 79. minūtē viņš nerealizēja 11 metru soda sitienu, trāpot pa stabu. Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Portugāles lielākā futbola zvaigzne pēc piespēles ar galvu raidīja bumbu vārtos, bet tiesnesis fiksēja aizmuguri. Mačs arī noslēdzās bez gūtiem vārtiem.

Portugāles izlasei šis bija otrais neizšķirts turnīrā, kamēr Austrija tika pie pirmā punkta F grupā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kur var aplūkot detalizētu mača aprakstu.

$duelID=435;$eventID=13;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!